Back to Top

Follow us

UILEFEESTEN

Markegem  | Uilegem

headerfacebook

Programma 2018

Dit jaar zullen de uilefeesten iets anders zijn! We maken er een korter maar krachtig feest van. We hebben alles gebundeld op zaterdag 18 augustus.
Volg ons hier en ontdek ons programma! We gaan 100 jaar terug en vieren de bevrijding van UILEGEM !

Schrijf je via onze FB-pagina in voor de DJ-battle?? tijdens de Uilefeesten. Maak een korte DJ-set en overtuig het publiek van uw DJ kwaliteiten. Verwerk in uw DJ-set iets over het thema Oorlog of bevrijding! De DJ met de meeste stemmen wint de 'War Of The DJ's'

PAINTBALL !!! - Kom Uilegem bevrijden zoals 100 jaar geleden. Schrijf je in of probeer een team van 4 personen samen te brengen.
Meer info en inschrijven kan via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. !

   

   

 

Het was weer mooi (weer) !

Veel te vlug voorbij. Dit komt in mij op als ik terug denk aan de Uilefeesten. We kregen een programma om u tegen te zeggen en we genoten met volle teugen. Het weer zat andermaal mee, de jeugd was enthousiast, de oudere jeugd was er weer graag bij en alle anderen voelden zich weer jong! Dat kan alleen op de Uilefeesten...

Een fotoverslag vindt u hier !

Nieuwe website !

STGRND - Om beter te kunnen weerstaan aan de gevaren van het moderne internet werd de website van de Uilefeesten vernieuwd. Dit moet ons in staat stellen om hackers af te weren, maar uiteraard ook om u een aangename 'surfervaring' te bieden samen met informatie ivm onze gezellige dorpsfeesten !

Bedoeling van de nieuwe website is ook om een uithangbord te creëren voor Markegem (Uilegem).

Vergeet ook niet om onze facebookpagina te bezoeken...

De volgende feesten...

In 2018 zijn er opnieuw Uilefeesten.

Traditioneel vinden de feesten plaats het weekend van de voorlaatste zondag in augustus. In 2018 zal dit op 18 & 19 augustus zijn. Volg de website en onze facebookpagina op de voet. Zo blijft u op de hoogte van wat onze dorpsfeesten te bieden hebben.